localizare doicesti

Teren de vânzare în judetul Dâmbovita, localitatea Doicești

Teren de vânzare în județul Dâmbovița, localitatea Doicești, cu o suprafața de 1.800mp. Terenul are categoria de folosință livadă, accesul făcându-se din drumul comunal. Terenul este la o distanță de 10 km de Târgoviște.

Pret: 6.500 euro

Telefon: 0743 888 887

Terenul are acces la drumul comunal și se află la o distanță de 10 km de municipiul Târgoviște.

Avantajul principal al acestui teren îl constituie existența concomitentă a doi principali factori de relief. Primul este râul Ialomița care delimitează perimetrul sud-vestic și zona deluroasă din jumătatea estică a perimetrului, constituind cadrul natural care a permis factorilor modelatori să-și desfășoare activitatea printr-o diversitate mare de microforme de relief care facilitează dezvoltarea pomilor fructiferi și, implicit, a livezilor.

Un alt factor care avantajează această locație este stabilitatea climatică a acestei zone, având o medie anuală de 8.5-9.2 ˚C. Localitatea Doicești încadrează în zona izotermiei de 9 ˚C conform ANM. De asemenea, pretul în continuă creștere al acestor terenuri poate aduce profituri însemnate pe un termen lung. Valoarea a crescut considerabil începând cu anul 2012 și nu arată semne că se va schimba în curând, conform studiilor de pe piața economică.
În vederea vânzării, spațiul dispune de toată documentația necesară și anume: documentele de cadastru, numărul de carte funciară, planul de amplasament și delimitare cu toate coordonatele stereografice necesare.

Localizare

localizare gm doicesti