privire de ansamblu si localizare Gaiseni

Terenuri agricole de vânzare în judetul Giurgiu, localitatea Găiseni

Terenuri agricole de vânzare în județul Giurgiu, localitatea Găiseni având o suprafață totală de 8,3 ha, împărțit în 11 loturi, accesul făcându-se din drumurile comunale. Toate suprafețele de teren dispun de actele necesare vânzării.

Pret: 10.920 Euro/ ha

Telefon: 0743 888 887

Terenuri agricole, extravilane în comuna Găiseni, județul Giurgiu la numai 15 minute de București. Suprafețele de teren se extind in 83.600 metri pătrați împărțiți în 11 loturi după cum urmează: 15.500 metri pătrați, 9.300 metri pătrați, 5.500 metri pătrați, 5.000 metri pătrați, 8.000 metri pătrați, 5.100 metri pătrați, 5.000 metri pătrați, 5.000 metri pătrați, 6.500 metri pătrați și 8.700 metri pătrați. Accesul către terenuri se face din drumurile comunale. Loturile de teren se află în satul Cărpenișu al comunei Găiseni.

Comuna Găiseni se află pe malurile Argeșului și Sabarului, la limita de Nord a județului Giurgiu si la limită cu județul Dâmbovița. Localitatea este străbătută de șoseaua județeană DJ401A, fiind legată spre Sud de Florești-Stoenești și spre Nord-Vest de Potlogi și Odobești, unde se termină în DN7. Găiseni este situat la o distanță de numai 30 km de București.
Potrivit analizelor făcute de specialiștii Economica.net pe baza anunțurilor publicate pe site-ul Ministerului Agriculturii, din ce în ce mai mulți investitori străini sunt atrași de ideea investițiilor profitabile pe termen lung din această zonă. Una dintre cele mai mari tranzacții cu teren agricol făcută de un cetățean străin se ridică la suma de 329.000 de euro.

Vânzătorul este compania Elholm SRL cu sediul în Reșița, care a scos la vânzare trei loturi de teren cu o suprafață de aproximativ 130 de hectare, prețul mediu solicitat de cetățeanul danez fiind de 3.530 euro. Datorită profitabilității acestor spații, tot mai mulți investitori vizează piața terenurilor din România pentru a-și spori câștigurile.

Având în vedere că terenul este unul destinat agriculturii, acesta poate aduce profituri pe termen scurt și din dezvoltarea acestei ramuri, mai ales din pricina exportului din ce în ce mai ridicat pe care țara noastră îl are în aria cerealelor, comparativ cu anii trecuți.
În vederea vânzării, toate suprafețele de teren dispun de actele necesare și anume: documentația cadastrală, numărul de carte funciară, planul de amplasament și delimitare.