teren agricol de vanzare bilciuresti

Teren de vânzare în judetul Dâmbovița, localitatea Bilciurești

Teren de vânzare în judetul Dâmbovița, localitatea Bilciurești, zona Târgoviște cu suprafața de 2,5 ha, având o formă regulată. Accesul către teren se face din drumurile comunale, cu deschidere la drum de 38 de metri.

Pret: 13.260 euro/ha

Telefon: 0743 888 887

Bilciurești este o comună situată în județul Dâmbovița la o distanță de 49 de km de București și la 35 de km de Târgoviște. Conform programei primăriei Bilciurești, proiectele de investiții viitoare sunt consolidarea drumurilor comunale, fapt ce facilitează accesul către teren. Fiind o zonă în care activitatea specifică este agricultura, terenul dispune de o calitate înaltă a solului, facilitând orice activitate agricolă. Din acest motiv, prețul acestui spațiu agricol este unul rentabil. De asemenea, terenul poate fi achiziționat și pentru obținerea unui profit pe termen lung prin continua creștere a valorii acestor loturi de pământ.

În vederea vânzării, terenul dispune de toată documentația cadastrală necesară, numărul de carte funciară, precum și planul de amplasament și delimitare.
Lotul este unul perfect pentru desfășurarea activității agricole, prezentând toate facilitățile pentru întreprinderea unei afaceri în agricultură, cu un potențial imens în această arie.

Localizare

bilciuresti teren de vanzare