teren potlogi

Teren de vânzare, în judetul Dambovita, comuna Potlogi

Teren de vânzare, în judetul Dambovita, comuna Potlogi, sat Românești, măsurând 5.142 mp. Terenul dispune de toată documentația necesară vânzării.

Pret: 6.500 euro

Telefon: 0743 888 887

Teren extravilan de vânzare în comuna Potlogi, județul Dâmbovița. Terenul este situat la limita intravilanului, având astfel posibilitatea trecerii în intravilan printr-o procedură foarte simplă, măsurând în total 5.142 metri pătrați.
Comuna este compusă din cinci sate: Potlogi, Pitaru, Vlăsceni, Românești și Podul Cristinii, terenul fiind situat în satul Românești. Localitatea Potlogi, o locație pitorească fiind regăsită în zonă de șes, este așezată la numai 16 km de orașul Titu și la numai 45 de km Nord-Vest de București pe intersecția DJ711A cu DJ401A.

În vederea încheierii contractului de vânzare, terenul dispune de toată documentația necesară, inclusiv documentația cadastrală, planurile de amplasament și numărul de carte funciară.
Precum reiese și din statisticile Eurostat, prețul terenurilor spațiului turistic Dâmbovițean a crescut fundamental începând cu anul 2012, reieșind că acest teren are un potențial considerabil de a-și dubla, chiar tripla valoarea în următorii ani.

potlogi

Unul dintre cele mai importante monumente istorice care pot fi vizitate la noi în țară este Palatul Brâncovenesc Potlogi. Acest palat reprezintă nucleul arhitectural brâncovenesc prin structura sa decorativă și arhitectonică.

POTLOGI

Palatul a fost dat în folosință în anul 1699, anul în care Constantin Brâncoveanu devenea primul domnitor numit pe viață de către turci pentru a-l lăsa moștenire fiului său Constantin. La începutul secolului al XX-lea deveinse o ruină, păstrând doar o parte din zidurile înconjurătoare ale incintei, urmând ca în 1979 să se înceapă demersurile pentru reabilitarea sa.

POTLOGI

Palatul nu numai că a fost reabilitat, ci și mobilat în întregime, fiind deschis pentru vizitare. Aici pot fi văzute obiecte din patrimoniul Complexului Național Muzeal Curtea Domnească.
Continua dezvoltare a acestei arii poate ajuta la crearea unui mediu perfect pentru cei care vor veni să se bucure de minunile naturale ale zonei.